Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
01

Baard & Snor-trimmen op één lengte en strak aflijnen met behulp van een trimmer. Uw behandeling eindigt met een voedende baardolie.

Behandelingstijd 30 min.
02

Uw baard in vorm gebracht naar uw wens, strak aflijnen en stylen. Een warme handdoek, eindigend met een voedende baardolie of baardbalsem. De perfecte manier om uw baard mooi en gezond te houden.

Behandelingstijd 45 min.
03

De Hot-towel Shave is de perfecte manier om te genieten. Een consult en analyse van uw huidige scheerroutine. Vervolgens wordt je gezicht geprepareerd met Pre-Shave Olie en warme handdoeken, gevolgd door het aanbrengen van scheerschuim naar keuze (uit ons assortiment). Uw wordt geschoren met een traditioneel open scheermes. De routine wordt afgerond met een koude handdoek en keuze aan aftershavebalsem, om de huid te kalmeren en te verzachten.    

Behandelingstijd 50 min.
04

Ook de jonge heren willen een stijlvol voorkomen. Van lang haar, 90′ kapsels tot korte snit, als jonge man er goed uitzien is voor ons belangrijk.    

Behandelingstijd 45 min.
05

Sorry dames, Men do care….

All-in behandeling maakt gebruik van 3 services, Haar+Baard+Anti-aging.

Behandelingstijd 90 min.
06

De service begint met een grondige huidvoorbereiding met pre-shave olie en warme handdoeken gevolgd door het scheren met een open scheermes. De scheerbeurt wordt twee keer herhaald om perfecte resultaten te garanderen. De behandeling eindigt met nog een warme handdoek, het aanbrengen van aftershavebalsem en een koude handdoek.    

Behandelingstijd 50 min.
07

Haarsnit & baard-trim omvat een uitgebreid consult, baard trimmen op één lengte, aflijnen met een mes. afgewerkt met voedende baardolie. Haarsnit: shampoo en conditioner, knippen, stylen en  finishen afgewerkt met stylingproducten of lotion.

Behandelingstijd 70 min.
08

 Bijwerken van zij- en achterkant zonder shampoo(3weken na de knipbeurt).

Uw behandeling afgewerkt met een verkwikkende lotion of stylingproducten.

Deze service wordt ook aangeboden voor 65+heren die hun kapsel kort willen houden.

Behandelingstijd 30 min.
09

Tondeuse snit of “De buzz cut”!!! Haar op het bovenhoofd op één lengte, zij-en achterkant uit ge- fade, inclusief contouren.

Uw behandeling eindigt met een verkwikkende lotion.

Behandelingstijd 25 min.
10

Haarsnit & shampoo bestaat uit consult, ontspannende shampoo en conditioner, knippen, stylen en finishen. Uw behandeling eindigt met stylingproducten of verkwikkende lotion.      

Behandelingstijd 45 min.
Go to Top